Eten & Drinken

Je hebt op Terschelling een tal van leuke eet- en drinkgelegenheden. Zo zijn er hippe strandtenten aan het strand en leuke restaurantjes in de dorpjes. Een paar van onze favorieten:

* De Groene Weide (Hoorn)
Bij de Groene Weide in Hoorn kun je lekker eten en als je in de weekend daar eet dan kun je gezellig blijven hangen. Hessel en Tess treden ieder weekend live op, gegarandeerd een geslaagde avond.
Groene weide

* De Reis (Hoorn)
Recentelijk gerenoveerde gezellige Tapas tent in Hoorn. Gezellig met kinderen en zit op loopafstand van onze woning.
De reis

* Pura Vida (Midsland)
Gezellige lunchtent met een pure kaart. Koffie met een taartje of een heerlijke lunch in de winkelstraat van Midsland.
Pura Vida

* Loods (West)
Een knus lounge restaurant bij de haven van West-Terschelling. Je kunt hier terecht voor een kop koffie, een lunch, ontspannen borrel of diner.
Loods

* De Walvis (West)
De Walvis ligt op één van de mooiste plekjes van Terschelling (ze zeggen zelfs het mooiste plekje van Nederland). Met een weids uitzicht over het wad, het natuurgebied de Noordsvaarder en in de verte het mooie buureiland Vlieland. Hier kun je genieten van heerlijke lunch of diner terwijl u dit natuurschoon aanschouwt! Geniet hier van de zonsondergang, die is super.
De Walvis

* De Bras (West)
Een hip lounge restaurant bij de haven van West-Terschelling. Je kunt hier de hele dag terecht, ontbijt, lunch en vooral diner.
Bras

Onze 2 favoriete strandtenten zijn:

* Strandpaviljoen West Aan Zee
Heerlijk lounge aan het strand, genieten van een fles Prosecco met heerlijke ‘Hapas aan Zee‘.
West aan Zee

* De Zandzeebar (Formerum aan zee)
Ook weer zo’n heerlijke lounge strandtent aan de rand van het strand van Formerum. Steigerhout en vrolijke kleuren voeren hier de boventoon. Voornamelijk noord-afrikaans eten. Telefoons zijn verboden, zo hoort het!
De Zandzeebar 

De betere (en duurdere) eettenten

* De Caracol (West)
Middenin het dorpje West-Terschelling ligt dit idillisch restaurant met voornamelijk producten van en rond Terschelling.
Caracol

* ’t Golfje (Midsland)
Net buiten het dorp richting het strand vind je dit fantastisch restaurant. Mocht je een keer echt culinair willen eten dan is dit het restaunt om naar toe te gaan.
Golfje