Eten & Drinken

Je hebt op Terschelling een tal van leuke eet- en drinkgelegenheden. Zo zijn er hippe strandtenten aan het strand en leuke restaurantjes in de dorpjes. Een paar van onze favorieten:

* Lust
Bij Lust kan je de hele dag genieten van allerlei lekkernijen. Van appeltaart tot Oosterse gerechten. Een knus tentje met Pure Passie!
Lust

* Loods 
Een recentelijk geopend lounge/restaurant bij de haven van West-Terschelling. Je kunt hier terecht voor een kop koffie, een lunch, ontspannen borrel of diner.
Loods

* Strandpaviljoen West Aan Zee
Heerlijk lounge aan het strand, genieten van een fles Prosecco met heerlijke ‘Hapas aan Zee‘.
West aan Zee

* De Zandzeebar
Ook weer zo’n heerlijke lounge strandtent aan de rand van het strand van Formerum. Steigerhout en vrolijke kleuren voeren hier de boventoon.
De Zandzeebar 

* De Caracol
Middenin het dorpje West-Terschelling ligt dit idillisch restaurant met voornamelijk producten van en rond Terschelling.
Caracol

* De Walvis
De Walvis ligt op één van de mooiste plekjes van Terschelling (ze zeggen zelfs het mooiste plekje van Nederland). Met een weids uitzicht over het wad, het natuurgebied de Noordsvaarder en in de verte het mooie buureiland Vlieland. Hier kun je genieten van heerlijke lunch of diner terwijl u dit natuurschoon aanschouwt!
De Walvis